Hrithik Roshan-Deepika Padukone’s film ‘Fighter’ verschijnt op OTT met ‘onbesneden’ scènes

Na positieve reacties in de theaters werd de film ‘Fighter’ van Siddharth Anand uitgebracht op het OTT-platform. De film, met onder meer Hrithik Roshan, Deepika Padukone en Anil Kapoor, is nu beschikbaar op OTT, zodat het publiek er vanuit het comfort van hun huis van kan genieten.

Hrithik ging deze week naar zijn social media-account en plaagde fans met een glimp van de nieuwste film, ‘Fighter’. In het bijschrift kondigde hij aan: “Fighter is helemaal klaar om te landen! #Fighter verschijnt vanavond om 12.00 uur op Netflix! #FighterOnNetflix.”

Dit betekent dat de film vanaf donderdag 21 maart om middernacht beschikbaar is voor streaming op Netflix India.

De film ‘Fighter’, geregisseerd door Siddharth Anand, bekend van zijn werk in ‘Pathaan’, wordt gevierd als een eerbetoon aan de moed, opoffering en patriottisme van de Indiase strijdkrachten.

De film, gepresenteerd door Viacom18 Studios in samenwerking met Siddharth en het productiehuis van zijn vrouw Mamata Anand, Marflix Pictures, belooft een duidelijk verhaal te leveren ter ere van de moed van het leger. Volgens de officiële synopsis van de film draait ‘Fighter’ om een ​​nieuw opgerichte elite-eenheid genaamd Air Dragons, die in opdracht van het Air Headquarters de militante activiteiten in de Srinagar Valley moet bestrijden.

“Het uniform heeft iets magisch. Er zijn drie kostuums die ik in mijn carrière heb gedragen. Net als in de superheldenfilm had Krrish een cape en een kostuum, en toen ik ze droeg, voelde ik me sterk. Toen ik in Lakshya het uniform droeg (van een Indiase legerofficier), kreeg ik kracht. En in Fighter, toen ik het uniform droeg, voelde ik verantwoordelijkheid, gewicht en kracht. De kracht die je uit een uniform haalt, is moeilijk te repliceren. Het is een surrealistisch gevoel. Het werkt, en je voelt echt de kracht”, vertelde Hrithik Roshan in januari aan PTI, voorafgaand aan de bioscooprelease van de film.

Op werkgebied zal Hrithik Roshan de volgende keer te zien zijn in ‘War 2’, dat op Independence Day in 2025 op de schermen verschijnt. Ook Jr. NTR en Kiara Advani spelen in de hoofdrollen.

error: Kopiëren mag niet!