Universal Women Beauty Contest prijst strandontwikkeling in Sihanoukville, Cambodja

De Universal Women Beauty Contest, met 56 deelnemers uit evenveel landen, werd gehouden in Cambodja, waar de deelneemsters Sihanoukville bezochten en hun waardering uitspraken voor de ontwikkeling van de prachtige stranden aldaar. Tijdens hun bezoek namen zij deel aan culturele activiteiten zoals het vouwen van Rumdul-bloemen, ontvingen zij zijden stoffen en Rumdul-bloemspelden als souvenirs, en namen zij deel aan een feestelijke avond op Otres Beach met lantaarns en vuurwerk. Daarnaast bezochten zij Koh Rong, bekend om zijn natuurlijke schoonheid en ongerepte stranden, waar ze verbleven in het Royal Sands Koh Rong Resort Hotel en Paradise Beach. Voordat ze in Sihanoukville arriveerden, genoten ze van Apsara-couture in de heilige zalen van Angkor Wat in Siem Reap.

error: Kopiëren mag niet!