Shreyas Talpade bedankt Akshay Kumar en Ahmed Khan 

Acteur Shreyas Talpade bedankt Akshay Kumar en Ahmed Khan voor hun steun aan zijn familie tijdens het herstel van een hartaanval. Hij opende onlangs over zijn gezondheidsproblemen door details te onthullen over de hartaanval die hij kreeg op de sets van ‘Welcome To The Jungle’ in december 2023.

In zijn recente interview besprak Shreyas de familiegeschiedenis van hartkwalen die bijdroegen aan zijn toestand en uitte hij dankbaarheid voor de steun die hij kreeg, vooral van collega’s als Akshay Kumar en Ahmed Khan, en voor hun aanwezigheid aan de zijde van zijn familie tijdens de kritieke situatie.

“Alleen God weet het, om heel eerlijk te zijn. Eigenlijk hebben we een zeer sterke familiegeschiedenis van hartkwalen gehad, mijn vader, mijn ooms, mijn tantes, iedereen, mijn grootvader. Ze zijn overleden na een hartaanval, en dat was ook zo heel plotseling, vertelde Shreyas aan India Today.”

De acteur deelde zijn ervaringen tijdens het kritieke moment op de set en onthulde dat Akshay en Ahmed er net waren toen hij een hartaanval kreeg terwijl hij naar zijn ijdelheid ging nadat hij net de shoot had ingepakt. Shreyas zei: “Zodra ze het zagen gebeuren hebben ze gelijk aangepakt.”

Shreyas vermeldde ook zijn gemengde gevoelens over de terugkeer naar de sets van ‘Welcome To The Jungle’ zo’n3 maanden na het incident, maar hij sprak zijn enorme dankbaarheid uit voor de steun die hij kreeg van Akshay, Ahmed en andere vrienden uit de Marathiindustrie.

error: Kopiëren mag niet!