Varun Dhawan en Samantha Ruth Prabhu in Citadel’s Honey Bunny 

Prime Video heeft een titel en de uitgebreide cast onthuld voor het Indiase deel van ‘Citadel’, de spionageactieserie gemaakt door de gebroeders Russo. De Indiase serie binnen het ‘Citadel’-universum heet ‘Citadel: Honey Bunny’.

Zoals eerder aangekondigd zullen Varun Dhawan en Samantha Ruth Prabhu de cast leiden.  Prabhu speelt Honey en Dhawan speelt Bunny. De productie wordt geleid door het bekende makersduo Raj Nidimoru en Krishna DK (samen bekend als Raj & DK), de showrunners en regisseurs van de serie. Het scenario is geschreven door Sita R. Menon, samen met Raj & DK.

De spionageserie ‘The Family Man’ van het duo, waarvan Prabhu in het tweede seizoen de hoofdrol speelt, is een groot succes voor Prime Video.

“Citadel: Honey Bunny” heeft een verhaal dat “de bloedstollende elementen van een gruizige spionage-actiethriller combineert met de hartverwarmende allure van een liefdesverhaal, allemaal tegen het levendige tapijt van de jaren 90”, luidt de seriebeschrijving van Prime Video.

De serie bevat ook een ensemblecast met onder meer Kay Kay Menon (“Bambai Meri Jaan”), Simran (“Tiger 3”), Saqib Saleem (“Crackdown”), Sikandar Kher (“Monkey Man”), Soham Majumdar (“Pippa”), Shivankit Parihar (“Aspiranten”) en Kashvi Majmundar.

De serie wordt geproduceerd door Raj & DK’s D2R Films, Amazon MGM Studios en AGBO van de gebroeders Russo.  Anthony Russo, Joe Russo, Angela Russo-Otstot en Scott Nemes van AGBO, samen met David Weil (“Hunters”), uitvoerend producent van “Citadel: Honey Bunny” en alle series binnen het mondiale “Citadel”-universum.

error: Kopiëren mag niet!