Olivier Giroud in Gesprek over Overstap naar LAFC

Olivier Giroud, de Franse topscorer en spits van AC Milan, is in vergevorderde gesprekken om zich aan te sluiten bij Major League Soccer’s Los Angeles FC (LAFC) na het aflopen van zijn contract deze zomer. Als free agent vanaf 30 juni overweegt Giroud zijn opties tussen het verlengen bij Milan, verhuizen naar het Midden-Oosten, Europa, of het overstappen naar LAFC, die de ontdekkingsrechten op hem bezitten. Bij LAFC zou hij herenigd worden met Hugo Lloris, zijn voormalige internationale teamgenoot en mede-WK-winnaar van 2018. Ondanks zijn leeftijd van 37 jaar heeft Giroud een productief seizoen achter de rug bij Milan met 12 doelpunten en 8 assists. Hij heeft ook een indrukwekkende internationale carrière gehad, met 56 doelpunten voor Frankrijk. LAFC is een sterke club in de MLS, met recente successen, waaronder het winnen van de MLS Cup in 2022.

error: Kopiëren mag niet!