Jennifer Lopez draagt ​​$ 2.500 verblindende laarzen voor NBA Date Night met Ben Affleck

Lopez haar ‘Jimmy Choo’ met kristallen versierde suède knielaarzen zijn te koop bij Moda Operandi voor $ 2.500. De ‘Can’t Get Enough’-zangeres (54), was zaterdagavond vrij nonchalant gekleed tijdens een date-avond met haar man Ben Affleck om te zien hoe de Los Angeles Lakers een basketbalwedstrijd verloren van de Golden State Warriors, maar ze zorgde ervoor dat één element van haar outfit glansde.

Lopez combineerde een spijkerbroek, een wit T-shirt en een pilotenzonnebril met een paar zwaar verblindende, met kristallen versierde ‘Jimmy Choo’ suède knielaarzen.

De stijl heet “Blake” en lijkt verkrijgbaar in ten minste twee kleurstellingen.

De actrice en zangeres droeg een paar zilveren kristallen laarzen, in een roze kleurstelling. Wanneer het licht onder een bepaalde hoek op de laarzen valt, geven de kristallen ze een veelkleurige glans. De liefde van Lopez kost misschien niets, maar de laarzen van ‘Jimmy Choo’ wel.

Volgens Moda Operandi wordt de stijl normaal gesproken verkocht voor $ 10.000, maar is deze momenteel te koop voor $ 2.500. Zaterdagavond zat Ben Affleck (51), naast zijn vrouw in een donkerblauw en rood geruit overhemd met een aansluitende donkerblauwe spijkerbroek. De Air-ster droeg een donkerblauwe en rode baseballpet op zijn hoofd en koos voor bescheidener schoenen dan Lopez: een paar Nikes met een zwart geruit patroon erop.

error: Kopiëren mag niet!