Gouden huwelijk echtpaar Roesman-Madjatin

De 73-jarige Ngatidjo Roesman en zijn 68-jarige echtgenote Leginah Celine Madjatin vierden vrijdag 15 maart hun 50-jarig huwelijk. Zij hebben samen 5 kinderen en 3 kleinkinderen.

Meneer Roesman heeft voetballen als hobby en mevrouw Madjatin koken. Als hoogtepunt ziet het echtpaar hun ‘Hadj’(bedevaart) naar Mekka in 2009 in hun leven. Verder verklaart het echtpaar dat vertrouwen, liefde, respect en wederzijds begrip zeer belangrijk zijn in een huwelijk voor een harmonieus leven.

Het echtpaar kreeg de felicitaties van de regeringsvertegenwoordigers. Zij namen ook een bloemstuk, een felicitatiekaart, een ingelijste foto en een gesloten enveloppe met inhoud in ontvangst uit handen van distriktssecretarris Basant en Soeshma Mahabier.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!