Zendaya ziet er ongelooflijk uit in een nieuwe ‘Challengers’ teaser 

Het jaar 2024 van Zendaya is nog maar net begonnen, een jaar dat begon met de première van ‘Dune 2’, een optreden bij de Oscars en talloze verbluffende looks, gaat verder met een nieuw project.

‘Challengers’, haar nieuwe film, komt op 26 april uit, met een nieuwe teaser.

In ‘Challengers’ speelt Zendaya de rol van Tashi, een veelbelovende tennisser die haar carrière verliest na een blessure. Jaren later wordt ze coach en is ze getrouwd met een tennisser. De film onderzoekt de dynamiek die bestaat en verandert naarmate de jaren verstrijken tussen haar man en haar ex-vriend, die ook de beste vriend van haar man was.

In de film spelen Mike Faist en Josh O’Connor de hoofdrol, en de film wordt geregisseerd door de productieve en geliefde Italiaanse filmmaker Luca Gudagnino. De nieuwe teaser laat zien dat Zendaya de touwtjes in handen heeft en kijkt naar de twee mannen die spelen terwijl ze vanaf de zijlijn toekijkt.

Fans hebben veel bemoedigende reacties bij de post geplaatst, waarbij ze allemaal de houding en het uiterlijk van Zendaya prijzen.

Vorig jaar besprak Zendaya haar wens om meer ‘volwassen’ personages te spelen, en vertelde dat ze, hoewel het vooruitzicht eng was, niet eeuwig tieners kon blijven spelen. “Vanuit een karakterperspectief wil ik dingen vinden die mij zullen pushen”, zei ze tegen Elle Magazine.

Ze legde uit dat Tashi een ingewikkeld personage was, dat ze op prijs stelde. “Soms zijn personages die rommelig en conflicterend zijn en macht uitoefenen over andere mensen gereserveerd voor [acteurs] die niet op mij lijken, dus als ik de kans krijg om zo’n personage te spelen, dan neem ik die!”

error: Kopiëren mag niet!