Dua Lipa is de nieuwe wereldwijde make-upambassadrice van ‘YSL’ Beauty

Dua Lipa is benoemd tot YSL Beauty’s nieuwste Global Makeup Ambassador en het gezicht van de nieuwe YSL Loveshine-collectie. De nieuwste make-uplancering van het merk bestaat uit Loveshine-lipsticks, die eind maart op de markt komen, en de Loveshine Candy Glaze-lipglosses, die al verkrijgbaar zijn via de website van het merk.

Dit is niet de eerste keer dat de ‘Levitating’-zangeres samenwerkt met YSL. Ze leidde eerder de Libre-geurfranchisecampagnes, maar dit is de eerste keer dat Dua de hoofdrol zal spelen in een schoonheidscampagne.

“Voor mij zijn geuren en make-up een andere vorm van zelfexpressie, een manier om mijn speelsheid, mijn creativiteit en mijn individualiteit te ontdekken”, aldus de zangeres in een verklaring. “Ik ben blij dat ik deze reis mag maken als onderdeel van de YSL Beauty-familie.”

De Loveshine-lipstick is een hybride product, doordrenkt met huidverzorgings eigenschappen, oliën en ingrediënten, waaronder vijgenextract, die tot doel hebben de lippen tot 24 uur gehydrateerd te houden.

YSL Candy Glaze lipglosses zijn geleiachtige versies, doordrenkt met hyaluronzuur en granaatappelextract om het effect van vollere, vollere lippen te helpen creëren.

error: Kopiëren mag niet!