Bekende zanger Roy Ramadhin geeft Holi dit jaar extra kleur

‘Ustaad’ Roy Ramadhin bekend van de liederen ‘Savere Savere’ en ‘Silwa Pe Dagariya’, heeft speciaal dit jaar zijn eigen holi lied ‘Aaj Khelenge Holi’ uitgebracht.

Vandaag, maandag 18 maart, is het ook een heel bijzondere dag voor deze talentvolle zanger want hij mag van de almachtige 65 kaarsjes uitblazen. Hij wordt gefeliciteerd door al zijn families en vrienden.

Wij van Dagblad Suriname feliciteren de heer Roy Ramadhin met zijn 65e jaardag en wensen hem nog meer, muzikale, jaren toe.

De muzikale omlijsting van zijn holi lied ‘Aaj Khelenge Holi’ is verzorgd door niemand minder dan zijn getalenteerde zoon Kishen Ramadhin (KRSTUDIO). Het lied kan beluisterd worden op het YouTube-kanaal van zijn studio producties KRSTUDIO.

Vader Roy en zoon Kishen Ramadhin bedanken alle fans en een ieder die een bijdrage leveren om dit alles mogelijk te maken. Wij wensen jullie allen een muzikale, kleurrijke en gezegende Holi Paghwa feest (Shubh Holi), en een mooie start van een nieuwe periode met veel liefde en vrede!  

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!