Sara Ali Khan vertelt over leven met alleenstaande moeder 

Sara Ali Khan is de dochter van actrice Amrita Singh en acteur Saif Ali Khan, die in 2004 uit elkaar gingen toen ze 9 jaar oud was. Ze heeft ook een jongere broer, Ibrahim.

Sara Ali Khan geeft een kickstart aan 2024 met een reeks releases. De actrice, die baadt in het succes van ‘Zara Hatke Zara Bachke’ (2023), heeft sinds haar debuut met ‘Kedarnath’ (2018) verschillende ups en downs meegemaakt. Naast het spelen van uitdagende rollen, staat Sara ook bekend om haar gekke rollen en reiswandelingen, die ze steeds deelt met haar fans op social media.

Ze sprak onlangs over haar ervaringen buiten het scherm die hebben geholpen haar leven vorm te geven. “Op zeer jonge leeftijd besefte ik dat niemand iets voor je gaat doen. Het is niet dat ik geen hulp krijg, maar uiteindelijk ben jij de beweger en initiator van je leven. Als je geluk hebt, staan ​​de sterren op één lijn en wil God het, dan zal het gebeuren. Mijn zelfspot kan maar doorgaan, maar ik sta op het punt iets te zeggen dat ik al een hele tijd niet meer heb gezegd, en daarom ben ik echt trots op mezelf. De laatste keer dat ik me zo voelde, was tijdens ‘Kedarnath’. Ik ben eerlijk.”

In Ae Watan Mere Watan spelen ook Sachin Khedekar, Abhay Verma, Sparsh Shrivastav, Alexx O’ Neil en Anand Tiwari in cruciale rollen. Emraan Hashmi heeft ook een speciale verschijning in de regie van Kannan Iyer als Indiase onafhankelijkheidsbewegingsactivist Ram Manohar Lohia.

Sara zal ook te zien zijn in Homi Adajania’s mysteriethriller Murder Mubarak. In de film spelen ook Pankaj Tripathi, Vijay Varma, Dimple Kapadia, Karisma Kapoor, Sanjay Kapoor, Tisca Chopra en Suhail Nayyar in cruciale rollen.

error: Kopiëren mag niet!