Kanye West werkt hard aan album van North West

Deze week kondigde North West aan dat ze haar allereerste album gaat uitbrengen. Volgens een familievriend zou de jonge ster veel tijd in de studio doorbrengen. Ook zorgt haar vader Kanye dat alleen maar de crème de la crème uit de muziekindustrie meewerkt aan het album ‘Elementary School Dropout’.

Laboy geeft ook nog iets meer informatie over het nieuwe album ‘Vultures 2’ van Kanye en Ty Dolla $ign. North zal namelijk, net als op Vultures 1, opnieuw haar eigen nummer hebben.

De jonge ster kwam tijdens het Vultures 2-releasefeestje op het podium om het grote nieuws aan te kondigen.

“Hoi, het is Northie en ik werk aan mijn eigen album. Het heet Elementary School Dropout”, vertelde de tienjarige dochter van Kanye. De naam van het album verwijst naar Kanye’s debuut ‘The College Dropout’, dat in 2004 uitkwam. 

error: Kopiëren mag niet!