Jaloerse ex-vriend opgepakt voor kapot gooien telefoon ex-vriendin

De 28 jarige S.D. is maandag 11 maart door de politie van bureau Geyersvlijt ingesloten nadat zijn 29 jarige ex-vriendin aangifte van vernieling tegen hem had gedaan.

Volgens de ex-vriendin heeft zij een kind van 11 maanden met S.D. waarmee zij een relatie had. Na een maand met hem te hebben gewoond beëindigde zij de relatie, omdat zij vaak door hem werd mishandeld. Hierna nam zij haar intrek bij haar moeder. 

Op vrijdag 8 maart ging de ex-vriend zonder haar toestemming naar haar woonadres en probeerde haar ervan te overtuigen om de relatie voort te zetten. Nadat zij dit weigerde pakte S.D. haar telefoon van haar af, omdat hij vond dat zijn moeder de telefoon voor haar had gekocht. Hierop vernielde hij de telefoon door die tot tweemaal toe op de vloer te gooien.

Bij zijn voorgeleiding gaf de ex-vriend toe de telefoon uit boosheid te hebben vernield uit jaloezie.

Het politiebureau Geyersvlijt heeft deze zaak in onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!