Imtiaz Ali twijfelde of hij Shah Rukh Khan zou benaderen voor ‘Socha Na Tha’

Imtiaz Ali deelde een anekdote over zijn debuutfilm ‘Socha Na Tha’, waarin hij onthulde dat hoewel zijn eerste producer graag Shah Rukh Khan wilde casten, maar wist zelf niet zeker als hij de superster zou benaderen. Imtiaz wilde al geruime tijd samenwerken met Shah Rukh Khan.

De kans deed zich eindelijk voor met zijn film ‘Jab Harry Met Sejal’ uit 2017. In een recent interview prees Imtiaz niet alleen het acteervermogen van Shah Rukh, maar prees hij ook zijn bewonderenswaardige kwaliteiten. Imtiaz vertelde over zijn aanvankelijke twijfels, waarbij hij zijn onzekerheid uitte over de manier waarop hij Shah Rukh moest benaderen en of hij überhaupt zou overwegen om in zijn debuutproject de hoofdrol te spelen.

Hij vertelde castingdirecteur Mukesh Chhabra, van ‘The Bombay Dream’ van Mashable India: “De eerste producent van de film wilde dat ik Shah Rukh Khan moest casten als hoofdrolspeler. Hoe gaat hij deze film maken? Sunny Deol heeft vast ergens gehoord dat Abhay van plan is een film te maken. Dus riep hij mij bij zich en zei tegen mij: ‘Wat gebeurt er? Deze film wordt gemaakt na mijn goedkeuring”, zei Imtiaz.

‘Socha Na Tha’ heeft de box office misschien niet in vuur en vlam gezet, maar kreeg wel positieve recensies van critici en het publiek, aldus de Times of India.

error: Kopiëren mag niet!