Amitabh Bachchan ondergaat angioplastiek

Amitabh Bachchan heeft vrijdagochtend een angioplastiek ondergaan in het Kokilaben-ziekenhuis. De acteur werd vrijdagochtend vroeg opgenomen in het ziekenhuis in Mumbai. Hij is 81. Artsen van het Kokilaben Ziekenhuis bevestigden dat. Een officiële verklaring hierover zou later op de dag door zijn PR-team worden afgegeven.

Vrijdagochtend deelde Amitabh Bachchan een update op zijn blog waarin hij sprak over ‘dankbaarheid’. Hij schreef: ‘Voor altijd uit dankbaarheid voor al je gebeden en liefde. Altijd uit dankbaarheid voor de genade van je genegenheid. Altijd uit dankbaarheid voor je continuïteit. Liefde en later meer.’

Hij deelde ook een tweet op X en schreef: “T 4950 uit dankbaarheid ooit.” Hij deelde ook een video van de Indian Street Premiere League, waar hij een week geleden aanwezig was.

Eerder deze week was Amitabh aan het filmen voor een van zijn aankomende films, Kalki 2898 AD van Nag Ashwin. Hij had op zijn blog gedeeld: “Weer laat… maar gisteravond laat van het werk… nu de voltooiing van KALKI nadert… en zoals is medegedeeld is het 9 mei van de release… Dus de laatste pogingen om alles in vorm te krijgen  en om iedereen een ervaring te bieden die de visie van de makers belooft ..”

In 2023 liep Amitabh Bachchan een blessure op op de sets van Kalki 2898 AD. In maart 2023 liep hij een blessure aan het ribkraakbeen en een spierscheur op.

error: Kopiëren mag niet!