Zangeres Rebecca heeft haar haar nieuwe nummer ‘Be My Darling’ uitgebracht 

Rebecca, een 23-jarige zangeres, die opgegroeid is in Suriname tot haar 18e, woont nu al ongeveer 5 jaar in Nederland. Ze bracht onlangs vier nummers ‘back 2 back’ uit, waaronder ‘Be My Darling’.

In gesprek met Dagblad Suriname zegt Rebecca, dat ze erg actief bezig is met haar verdere muzikale projecten. Haar voorkeursgenres zijn R&B, Pop en Afro, waarbij ze met passie haar nummers schrijft en betoverende melodieën creëert.

Deze jonge, zeer getallenteerde zangeres streeft ernaar in de toekomst muziek te blijven maken, in samenwerking met andere creatievelingen, om haar supporters te blijven verrassen met haar ‘sprekende’ teksten en melodieën. De toekomst van Rebecca ziet er in alle gevallen er heel rooskleurig uit; zij is absoluut een artiest om in de gaten te houden!

Haar recent uitgebrachte nummer ‘Be My Darling’ is ook te beluisteren op RP The Hot One. Volg haar op Instagram (@RebeccaMariar) en Spotify voor meer updates!

(Rahana N.),

error: Kopiëren mag niet!