Venezuela Verbetert Luchtverdediging met Chinese Anti-Drone Technologie

Venezuela heeft zijn luchtverdediging aanzienlijk versterkt door de integratie van de Chinese Skyfend Hunter SHH100, een geavanceerd anti-dronetechnologie systeem. Dit besluit, officieel bekendgemaakt door het Venezolaanse Integral Aerospace Defense Command (CODAI), onderstreept de ambitie van het land om de veiligheid tegen onbemande luchtvaartuig (UAV) dreigingen te vergroten. Hoewel de exacte omvang van de aankoop geheim gehouden is, duidt deze ontwikkeling op een forse verbetering van Venezuela’s vermogen om dronecommunicatiefrequenties te detecteren en te neutraliseren. De Skyfend Hunter SHH100, die zowel een detectie als een aanvalsrange van enkele kilometers heeft, markeert een belangrijke stap vooruit in Venezuela’s defensiestrategie.

error: Kopiëren mag niet!