Jennifer Lopez annuleert laatste zeven shows van haar ‘This Is Me…Now’-tour zonder uitleg

De tour markeert haar eerste in vijf jaar, sinds de “It’s My Party Tour” van 2019, ter ere van haar mijlpaal 50e verjaardag. De kaartverkoop is pas twee weken geleden in de verkoop gegaan, en zeven shows zijn geannuleerd zonder enige communicatie over de reden: Cleveland, Nashville, Raleigh, Atlanta, Tampa, New Orleans en Houston – shows die allemaal zullen plaatsvinden vanaf de datum van augustus. 20 tot 31 – werden afgeblazen en er werden geen nieuwe datums aangeboden per Ticketmaster.

Lopez heeft geen officiële verklaring afgelegd over de annuleringen, maar heeft het herziene tourschema op haar Instagram Story geplaatst.

Het Amerikaanse deel van de tour eindigt nu op 17 augustus in haar geboorteplaats New York City.

De tour ondersteunt het gelijknamige album van Lopez, dat vorige maand werd uitgebracht en een vervolg is op haar album ‘This Is Me…Then’ uit 2002. Naast het album debuteerde op 16 februari een film met dezelfde naam op Amazon Prime, en op 27 februari volgde een documentaire over de ervaring, genaamd The ‘Greatest Love Story Never Told’.

Lopez financierde het hele project zelf en gaf $ 20 miljoen uit van haar eigen geld om het idee aan het licht te zien komen. Over de tour: “Van alle albums die ik ooit heb gemaakt, heb ik het gevoel dat deze echt klaar is voor het podium vanwege de Amazon Original die ik ermee heb gemaakt”, zei Lopez.  “Het is klaar. Alle choreografieën, alles is klaar voor gebruik”, behalve blijkbaar in zeven steden die zich afvragen wat er is gebeurd.

error: Kopiëren mag niet!