‘Crew’-schrijvers prijzen Kareena Kapoor Khan, Tabu en Kriti Sanon voor nieuw nummer ‘Ghagra’

Kareena Kapoor Khan, Tabu en Kriti Sanon schitteren in ‘Crew’, dat voor veel ophef op internet zorgde met de eerder uitgebrachte teaser en eerste single ‘Naina’. Nu zorgen de leidende dames voor een internetrazernij met hun nieuwe feestlied ‘Ghagra’.

De schrijvers van ‘The Crew’ hebben inzichten gedeeld in hun chemie achter de schermen en hen geprezen, omdat ze de tweede single naar een hoger niveau hebben getild.

Volgens Pinkvilla hebben de schrijvers van de film, Mehul Suri en Nidhi Mehra, Kareena, Tabu en Kriti geprezen vanwege hun feestmeisjessfeer in het nummer ‘Ghagra’. Mehul Suri en Nidhi Mehra voegden wat context toe en verklaarden dat Tabu, Kareena en Kriti snelle leerlingen waren op de set. Ze pakten de choreografie snel op, waardoor het opnemen van dit nummer voor het team gemakkelijk was.

Het trio vergde niet veel oefening, maar hun optredens waren uitzonderlijk, waarbij elk hun eigen unieke elementen aan het nummer toevoegde. “Ze hadden er lol in, wat ook in het nummer te zien is. Het was echt een ervaring om van te genieten”, concludeerden ze.

In dit nieuwe nummer, ‘Ghagra’, kun je de drie actrices zien genieten van een cocktailavondsfeer in een club, waarbij ze hun unieke charme en stijl uitstralen. Het geeft ons ook een kijkje in het innerlijke leven van deze drie cabinepersoneelsleden. ‘Crew’, geregisseerd door Rajesh A Krishnan, bevat ook Diljit Dosanjh en Kapil Sharma in speciale rollen.

De film zal op 29 maart in de bioscoop te zien zijn.

error: Kopiëren mag niet!