Beyoncé onthult titel nieuw country-album

Beyoncé (42) heeft de naam van haar aankomende album onthuld. De nieuwe plaat die op 29 maart verschijnt, heeft de titel ‘Cowboy Carter’ gekregen, maakte de zangeres via social media bekend.

Het achtste album van de zangeres staat in het teken van countrymuziek. De zangeres maakte tijdens de Super Bowl in februari al bekend dat haar album eraan kwam, maar tot nu toe was het project alleen bekend als Act II. De eerste nummers van het album zijn al verschenen: ’16 Carriages’ en ‘TEXAS HOLD ‘EM’.

Met dat laatste nummer schreef ze al muziekgeschiedenis door als eerste zwarte vrouw een nummer 1-hit in de Amerikaanse countryhitlijsten te behalen. ‘Cowboy Carter’ is de opvolger van het in 2022 verschenen album ‘Renaissance’. Destijds liet de zangeres al weten dat ze werkte aan een project met drie ‘acts’.

Met ‘TEXAS HOLD ‘EM’ heeft Beyoncé ook in Nederland een grote hit te pakken.

error: Kopiëren mag niet!