Arnold Schwarzenegger gaat na vijf jaar weer in film spelen

Arnold Schwarzenegger zal binnen afzienbare tijd, voor het eerst in vijf jaar, weer in een film te zien zijn. De 76-jarige ‘Governator’ speelt in de kerstkomedie ‘The Man With The Bag’, die te zien zal zijn op Amazon Prime Video. Dat melden Amerikaanse media.

Zijn tegenspeler is Alan Ritchson, de ster van Amazon’s actieserie ‘Reacher’.

De film gaat over de Kerstman die vlak voor de kerstdagen zijn magische zak verliest. Hij benadert vervolgens Vance, een dief die op zijn lijst van mensen staat die slecht zijn geweest, om hem te helpen zijn zak te vinden.

Het is nog niet bevestigd welke rol Schwarzenegger zal spelen, maar volgens intimi zou het om de rol van de Kerstman gaan. De opnames vinden later dit jaar plaats.

Schwarzenegger was voor het laatst in een film te zien in 2019, toen hij ‘Terminator: Dark Fate’ maakte, het zesde deel in de Terminator-serie. De laatste kerstkomedie die de acteur maakte, was Jingle All The Way uit 1996. 

error: Kopiëren mag niet!