Akash Achaibersing bracht onlangs zijn allereerste cd ‘Lovers’ uit

In gesprek met Dagblad Suriname vertelde deze jonge artiest (23), dat zijn liefde en voorkeur uitgaat naar de ‘golden oldies’ hits van legendarische zangers als Mohamed Rafi en Mukesh, vandaar zijn liederen keuze voor zijn allereerste cd ‘Lovers’.

Zingen is zijn passie, hij zingt al geruime tijd, maar om zijn droom als zanger te laten uitkomen, heeft hij zanglessen gevolgd. Akash is al ongeveer 1 jaar verbonden aan muziekformatie ‘Sweet Melodies’ als zanger, en is daarnaast ook werkzaam op een afdeling van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij.

Akash had eerder ook twee solonummers: ‘Chandan Sa Badan’ en Kaha Chal Diye x Kitna Pyara Wada’ op zijn naam staan. Deze jonge dynamische zanger werkt er hard aan om ook videoclips van zijn ‘songs’ uit te  brengen.

Akash bedankt al zijn sponsors, fans en ook een ieder die hem blijven motiveren en bijgedragen hebben tot nu toe in zijn zangcarriere. Blijven jullie Akash Achaibersing volgen op zijn Youtube-kanaal voor zijn ‘updates’.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!