Taylor Swift en Travis Kelce op Madonna’s ultra-exclusieve Oscars-afterparty 

Taylor Swift en Travis Kelce stapten in het geheim samen uit voor Madonna’s Oscars 2024 afterparty in Los Angeles, slechts enkele uren nadat ze waren teruggevlogen uit Singapore. Het echtpaar woonde het ultra-exclusieve evenement ​​bekend als ‘The Party’ bij, dat zondag plaatsvond in het huis van talentmanager Guy Oseary in de Hollywood Hills, kan Page Six bevestigen.

Het paar ontweek de paparazzi echter vanwege het strikte beleid zonder camera’s van het door Gucci gesponsorde evenement.

Hoewel dit het eerste grote Hollywood-evenement is dat Swift en Kelce samen hebben bijgewoond, moet het paar hun rode loperdebuut nog maken.

Volgens de Britse Vogue waren onder meer Lily Gladstone, Jennifer Lawrence, Salma Hayek, Robert De Niro, Matthew McConaughey, Lenny Kravitz, Ashton Kutcher, Mila Kunis en de Queen of Pop zelf aanwezig.

Fans begonnen te speculeren dat Swift zou verschijnen op een van de vele afterparty’s van de avond nadat haar vliegtuig zondagochtend voorafgaand aan de festiviteiten in Los Angeles was geland. Een aantal van de beste vrienden van de ‘Anti-Hero’-zangeres zoals de zusjes Haim, Sabrina Carpenter en Keleigh Teller waren ook in de stad voor de Academy Awards, waarmee ze theorieën naar voren brachten dat ze van plan was te verschijnen.

Hoewel het grootste deel van haar meisjesteam het met sterren bezaaide Vanity Fair-feest bijwoonde, is het onduidelijk of Swift later op de avond in het geheim een ​​aantal van haar vrienden heeft ontmoet. Het echtpaar vloog ruim 15 uur vanuit Singapore om op tijd terug te zijn in de Verenigde Staten voor de grootste nacht van Hollywood.

error: Kopiëren mag niet!