Lenny Kravitz geëerd met ster op Hollywood Walk of Fame

Kravitz ontving de eer samen met zijn dochter, Zoë Kravitz, en acteur Denzel Washington. Beiden fungeerden als gastsprekers voor de introductieceremonie. Andere aanwezigen waren Channing Tatum, de geruchtenverloofde van Zoë, Verndine White en Evan Ross.

De “American Woman”-zanger ontving de ster in de categorie Opname. “We hebben veel meegemaakt, we hebben veel gezien. Ik heb veel gezien”, zei Zoë in haar toespraak.

“Ik heb je op de mooiste manieren zien veranderen. Ik heb gezien dat je op de belangrijkste manieren hetzelfde blijft. Ik heb gezien hoe je opduikt en zorgt voor de mensen van wie je houdt. Ik heb je ongelooflijke toewijding aan je kunst gezien.”

Natuurlijk nam ze wel de tijd om haar vader belachelijk te maken. “Meestal heb ik door je shirts heen gekeken. Volgens mijn vader is het geen shirt als je tepels niet zichtbaar zijn. En natuurlijk bracht het me altijd in verlegenheid toen je me als kind van school ophaalde, maar ik moet zeggen dat ik het op dit moment respecteer. Je trekt het echt weg. Je relatie met een gebreid overhemd is waarschijnlijk je langste en het werkt. Jullie twee maken elkaar beter en als het niet kapot is, repareer het dan niet.”

Ze prees haar vader, omdat hij het leven absoluut verslond. “Je eet elk kruimeltje op en likt het bord af. Het leven is jouw kunst en daarom is jouw muziek inspirerend en belangrijk.”

Washington nam vervolgens de microfoon om de acteur van “The Butler” te prijzen als “meer dan een vriend, meer dan een broer, we zijn een tweeling, we lijken gewoon niet op elkaar.”

“Ik ben iedereen eeuwig dankbaar die de tijd heeft genomen om hier vandaag te zijn, maar ik ben vooral vereerd om de mensen te zien die mij hebben zien evolueren tot kunstenaar”, zei Kravitz. “Bedankt allemaal hiervoor en laat de liefde regeren.”

error: Kopiëren mag niet!