De loopbrug te Paranam verkeert in slecht staat 

De loopbrug over de Paradoorsteek te La Vigilantia (Paranam) verkeert al zeker sinds begin dit jaar in een zeer slechte staat en dat is niet van vandaag op gisteren gebeurd. Bewoners vragen zich af waarom er niet al wordt gewerkt aan herstel van de brug. Veel lokale bewoners maken gebruik van deze loopbrug.

Nu de brug per spoed afgesloten is – dat gebeurde al op 9 januari (zie onderaan) -, moeten de bewoners en schoolkinderen een andere weg nemen, die langer is. Met de felle zon zal dat niet te doen zijn. Naast veiligheid staat ook de gezondheid van de schookinderen en burgers op het spel.

Minister van Openbare Werken Riad Nurmohamed geeft in een reactie aan,dat het project om de brug te herstellen al aanbesteed is en gegund. Er is nog geen datum geprikt om een overeenkomst te tekenen, maar het zal binnenkort zijn, aldus de bewindsman. Maar hij geeft daarbij wel meteen aan, dat het proces nog twee maanden zal kunnen duren, rekening houdend met de bureaucratie van de overheid.

CS

error: Kopiëren mag niet!