Waarom Beyoncé niet bij de Oscars 2024 was

Beyoncé schitterde tot teleurstelling van menig fan door afwezigheid tijdens de Oscars 2024 uitreiking. Waarom was de superster niet aanwezig bij de uitreiking?

Op zondag 10 maart werden de Oscars 2024 uitgereikt, waar glitter en roze op de rode loper domineerden. De grote afwezige? Beyoncé! Waar ze afgelopen maand bij de Grammy’s nog stiekem naar binnen sneakte, was ze nu afwezig. Hoewel fans haar graag in nóg een maximalistische outfit met bijbehorend optreden hadden gezien, is haar afwezigheid niet zo gek.

Zo werd ze dit jaar niet genomineerd voor een Oscar, en werd ze ook niet gevraagd als presentatrice of optredend artiest. Jammer maar helaas! Beyoncé was voor het laatst aanwezig bij de Oscars in 2022, wat om meerdere redenen een onvergetelijke avond bleek. Hoewel ze niet met het beeldje naar huis ging, ontving ze wél haar eerste Oscar-nominatie voor het nummer Be Alive (haar single voor de Best Picture-genomineerde film King Richard). Beyo

ncé opende de avond met een memorabele show, waarvoor ze een neongele glitterjurk van David Komt droeg. Aan het eind van het nummer werd Bey vergezeld door haar dochter, Blue Ivy Carter, die met een piepkleine zonnebril tussen de danseressen zat en meezong.

error: Kopiëren mag niet!