Oblak weerhoudt Inter ervan in strafschoppen om Atletico naar de kwartfinales van de UCL te sturen

Jan Oblak van Atletico Madrid maakte twee cruciale reddingen in een strafschoppenreeks tegen Inter Milan, waardoor zijn team met 3-2 won en zich kwalificeerde voor de kwartfinales van de Champions League. Atletico had eerder in de reguliere speeltijd een late gelijkmaker gescoord, waardoor ze de 1-0 nederlaag uit de eerste wedstrijd konden goedmaken. Antoine Griezmann, terug na een blessure, scoorde de gelijkmaker voor Atletico, terwijl Memphis Depay het winnende doelpunt maakte. Atletico domineerde het grootste deel van de wedstrijd, maar Inter kwam toch terug met een doelpunt van Federico Dimarco. Oblak’s heroïsche optreden in de strafschoppenreeks verzekerde Atletico van een plek in de volgende ronde van het toernooi.

error: Kopiëren mag niet!