Madonna verwelkomt Cardi B en dochter Estere op het podium voor ‘Vogue’-sessie in Los Angeles

Madonna heeft Cardi aangesteld als haar nieuwste gastjurylid voor de ‘Vogue’-danswedstrijd. Cardi B betrad het podium en Madonna’s dochter Estere poseerde toen de Queen of Pop maandagavond 11 maart de westkustzwaai van haar Celebration Tour voltooide.

De jongeling heeft iets van een voorsprong; Estere knipte afgelopen oktober vormen uit tijdens de openingsavond van Madonna’s Celebration Tour in de O2 Arena in Londen, voor een routine bij het danslied van haar moeder uit 1990.

Voor maandagavond had Madonna de hulp ingeroepen van Eric Andre, Terri Joe, Ali Wong en Alexa Demie als juryleden voor de ‘Vogue’-spot.

Katy Perry, Paris Jackson, Rosie O’Donnell, Corey Feldman en Erika Jayne waren allemaal aanwezig toen Madonna haar optreden van vijf avonden voltooide op het Kia Forum in Inglewood.

De tocht van de iconische zangeres is een carrière-omvattende terugblik op haar hits, persoonlijke worstelingen, impact op de popcultuur en blijvende invloed. Op de eerste avond van haar traject in LA onthulde de 65-jarige superster, dat de ernstige bacteriële infectie die ze in juni 2023 opliep – die leidde tot haar ziekenhuisopname en het uitstellen van haar huidige run – het op een gegeven moment bijna onmogelijk voor haar maakte om  beweeg.

Vervolgens botsten popplaneten vorige week toen Madonna de krachten bundelde met Kylie Minogue op het podium voor een duet van Kylie’s ‘Can’t Get You Out Of My Head’ en een cover van Gloria Gaynor’s ‘I Will Survive’, een feestfavoriet bij de LGBT+.  gemeenschap.

Volgende stop van de Celebration Tour – Acrisure Arena in Thousand Palms vanavond woensdag 13 maart. 

error: Kopiëren mag niet!