Cardi B brengt controversiële schoonheidstrend uit jaren ’90 naar de Oscars After Party

Cardi B is een naam geworden in beauty- en stijlgesprekken vanwege haar gewaagde make-up en mode-looks op rode lopers, in muziekvideo’s en meer. Maar de laatste verklaring van de “WAP”-rapper? Vlijmdunne wenkbrauwen in jaren ;90-stijl.

Ze stond eerder op de catwalk van Balenciaga en op haar ‘Like What’ freestyle cover art, maar ze neemt niet de controversiële blik mee naar de rode loper, op niemand minder dan de Oscars Party van Vanity Fair.

Cardi’s belangrijkste visagiste, Erika La’ Pearl, deelde haar ‘skinny brow’-techniek op Instagram, waarbij ze de nadruk legde op hoe je het uitgedunde kapsel kunt creëren.  Eerst neemt ze wimperlijm en borstelt deze met een spoolie in de wenkbrauw om ervoor te zorgen dat alle haartjes naar boven wijzen en plat op het gezicht liggen. Vervolgens neemt ze een schuin wenkbrauwborsteltje en brengt een oranje kleurcorrector-concealer aan om de wenkbrauw vorm te geven en deze dunner te laten lijken.

Bovenop de oranje concealer plaatst ze nog een concealer die bij haar huidskleur past en vervaagt deze om de wenkbrauwen schoon te maken. Ten slotte gebruikt La’ Pearl een wenkbrauwpen om haarachtige bewegingen te maken om de wenkbrauw in te vullen en eindigt met foundation om de bovenkant van de wenkbrauw schoon te maken.

error: Kopiëren mag niet!