Ariana Grande vraagt ​​fans om te stoppen met ‘haatdragende berichten’ 

Ariana Grande zette social media in vuur en vlam nadat ze vrijdag haar nieuwste album ‘Eternal Sunshine’ uitbracht. Het was het eerste album dat ze in meer dan drie jaar uitbracht. Grande wordt op elk nummer vermeld als songwriter en het album beschrijft liefdesverdriet en een nieuw begin na haar scheiding van de luxe vastgoedmakelaar Dalton Gomez uit Los Angeles en een vermeende nieuwe romance met Broadway-ster Ethan Slater.

Met nummers als ‘Bye’ en ‘We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)’ is het duidelijk dat de zaken tussen de twee niet minnelijk zijn geëindigd.

Grande liet doorschemeren dat ontrouw een rol speelde in de ondergang van het stel met teksten als ‘Now she’s in my bed, layin’ on your chest’, in het nummer ‘Eternal Sunshine’.

Reddit-gebruikers suggereerden dat sommige fans hun reacties tot het uiterste doorvoerden en negatieve online recensies achterlieten over het bedrijf van haar ex-man. Hoewel de popzangeres de acties van sommige van haar fans niet specificeerde en wie het doelwit was, was het blijkbaar voldoende om hen te vertellen een stap terug te doen en ‘adem te houden’.

Ze deelde een bericht op haar Instagram-verhalen met de tekst: “Hoi, Ik wilde het alleen maar zeggen, iedereen die hatelijk berichten verzendt aan de mensen in mijn leven, gebaseerd op jouw interpretatie van dit album, ondersteunt mij niet en doet absoluut de polaire het tegenovergestelde van wat ik ooit zou doen aanmoedigen (en is volledig, het verkeerd interpreteren van de bedoeling achter de muziek)… Ik vraag u dat alstublieft niet te doen. Het is niet hoe je mij moet ondersteunen. Het is het tegenovergestelde. Hoewel het album een veel pijnlijke momenten, dat is het ook met elkaar verweven met een doorsteek lijn van diepe, oprechte liefde. Als u dat niet kunt horen, alstublieft “luister beter, Bedankt.”

error: Kopiëren mag niet!