Twee verdachten van moord op 65-jarige man in Gambastraat opgepakt

Agenten van de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname hebben vrijdag 8 maart de twee verdachten R.H. (29) en V.S. (27) op twee afzonderlijke adressen in het ressort Livorno en het ressort Geyersvlijt aangehouden.

De twee worden ervan verdacht op donderdag 7 maart de 65-jarige C.C. in zijn woning op een adres aan de Gambastraat om het leven te hebben gebracht.

Na een melding van het Command Center op 7 maart omstreeks 21.20 uur dat er een lijk in een woning was aangetroffen en dat er vermoedelijk sprake was van een misdrijf, gingen de verschillende politie-eenheden naar het adres voor onderzoek. 

De agenten troffen bij aankomst het slachtoffer C.C. aan, die geen teken van leven meer vertoonde op de vloer in zijn slaapkamer aan, met letsels aan het hoofd en steekverwondingen aan zijn linker zij. Het slachtoffer was voor het laatst die dag omstreeks 13.00 uur gezien toen hij van de oogarts kwam.

De afdeling Kapitale Delicten, die ter plaatse was, stelde direct een onderzoek in en na goed recherchewerk kwamen de twee verdachten R.H. en V.S. in beeld, die vervolgens werden opgespoord en in de kraag gevat. 

Beide verdachten hebben bij hun voorgeleiding tegenstrijdige verklaringen afgelegd.

In opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) werd het lichaam van C.C. ter obductie door de politie in beslag genomen.

De twee verdachten zijn na overleg met het OM hangende het verdere onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!