Trump is van plan om J6 politieke gevangenen te bevrijden

De voormalige Amerikaanse president Trump zei dat als hij in 2024 tot president wordt gekozen, hij de gevangenen zal vrijlaten die vanwege hun daden op 6 januari 2021 zijn opgesloten.

“Mijn eerste daden als jullie volgende president zullen zijn het sluiten van de grens, DRILL, BABY, DRILL en het bevrijden van de gijzelaars van 6 januari die ten onrechte gevangen zitten!” Trump heeft een bericht geplaatst op Truth Social.

Sarafina Chitika, een woordvoerder van de campagne van Biden, zei: “Het Amerikaanse volk is de gewelddadige aanval op ons Capitool op 6 januari niet vergeten – ze weten dat Trump te gevaarlijk is om nog een keer in de buurt van het Oval Office te worden toegelaten, en ze zullen zich omdraaien.” om onze democratie te beschermen en Trump in november uit het Witte Huis te houden.”

Meer dan 1.200 mensen zijn aangeklaagd wegens vermeende misdaden die zij op 6 januari hebben gepleegd.

error: Kopiëren mag niet!