Sidharth Malhotra is ‘supertrots’ op Kiara Advani die de prijs voor beste actrice wint

Kiara Advani won de prijs voor beste actrice Viewers Choice voor haar film ‘Satyaprem Ki Katha’. Terwijl ze ongeveer dezelfde foto plaatste met Rani Mukerji, prees haar acteur-echtgenoot, Sidharth Malhotra, haar.

Ze werd tijdens een recente prijsuitreiking geëerd met de Best Actress Viewers Choice Award. Ze deelde een foto met Rani Mukerji op Instagram, waarin ze haar dankbaarheid uitdrukte voor het ontvangen van de prijs van haar ‘favoriete actrice’.

Sidharth Malhotra prees zijn vrouw en uitte zijn trots op haar prestatie. Rani Mukerji overhandigde de prijs aan Kiara Advani.

De ‘Satyaprem Ki Katha’-actrice deelde een foto van hetzelfde en ondertitelde: ‘Beste Actrice winnen met mijn favoriete actrice. Bedankt @zeecineawards voor het eren van mij met de Beste Actrice Viewers Choice. Geen grotere overwinning dan de liefde van het publiek. Ik dank  ieder van jullie die op mij heeft gestemd en Katha een plekje in je hart heeft gegeven (sic).”

Sidharth Malhotra was een en al lof voor Kiara Advani.  Hij plaatste in het commentaargedeelte: “Super trots, gefeliciteerd schat”.

error: Kopiëren mag niet!