Man (63) overlijdt in AZP na op 20 februari te zijn aangereden door auto

De 63-jarige S.M. is donderdag 7 maart in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden, als gevolg van het feit dat hij op 20 februari in de Catarina Sophiastraat te Calcutta in het district Saramacca door een auto werd aangereden.

Agenten van het politiebureau Calcutta, die na de melding van de aanrijding naar de locatie van de aanrijding gingen voor onderzoek, constateerden dat S.M. kort voor de aanrijding als duorijder op een bromfiets zat. Ter hoogte van pand no. 391 stapte hij echter van de bromfiets af om vermoedelijk zijn weg verder te voet voort te zetten. 

Bij het oversteken werd hij door een bestelbusje aangereden. Hij liep een barstwond aan zijn hoofd op en toonde tekenen van verward zijn. Het slachtoffer werd overgebracht naar de RGD-poli te Tijgerkreek en van daaruit in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

De politie van bureau Calcutta is belast met het onderzoek naar deze aanrijding.

error: Kopiëren mag niet!