Blue Water verwerft contract voor logistieke steun aan Noble Drilling in Suriname

Blue Water, een vooraanstaande aanbieder van logistieke diensten, heeft bekendgemaakt succesvol een contract met Noble Drilling te hebben afgesloten voor ondersteunende diensten in Suriname.

Dit contract, gericht op Noble Drilling’s boorschip Noble Voyager, behelst een breed scala aan diensten waaronder douane-inklaring, lokale logistiek, binnenlands transport, en personeelsdiensten ten behoeve van een verkennende boorcampagne ten noorden van Paramaribo.

De samenwerking markeert een significante stap voor Blue Water in de olie- en gassector van Suriname, met potentie voor de ontdekking van aanzienlijke koolwaterstofvoorraden. 

Gerson Sporkslede, General Manager van Blue Water Suriname, onderstreept het belang van dit contract voor het team en de regio, alsmede de trots op het leveren van uitmuntende diensten.

Met de recente uitbreiding van haar activiteiten in het Caribisch gebied, biedt Blue Water vanuit haar kantoor in Paramaribo gespecialiseerde logistieke oplossingen. Deze omvatten het vervoer van vracht, personeelslogistiek, visa- en immigratiediensten, inkoop en vrachtwagendiensten, allen ondersteund door lokale expertise en begrip van de wetgeving.

Blue Water positioneert zich als een globale speler in supply chain management, met meer dan 80 kantoren wereldwijd en ruim 2.500 medewerkers. Het bedrijf staat bekend om zijn lokale expertise gecombineerd met een sterk mondiaal netwerk, vooral gespecialiseerd in de offshore olie- en gassector in het Caribisch gebied.

error: Kopiëren mag niet!