Asha Bhosle’s kleindochter Zanai Bhosle maakt haar acteerdebuut

Asha Bhosle’s kleindochter Zanai Bhosle zal te zien zijn in de rol van Shivaji Maharaj’s vrouw Rani Sai Bhonsale in haar debuutfilm. De kleindochter van de legendarische zangeres Asha Bhosle, Zanai Bhosle, is helemaal klaar om haar acteerdebuut te maken.

Filmmaker Sandeep Singh, die onlangs zijn theatrale regiedebuutfilm The Pride of Bharat – Chhatrapati Shivaji Maharaj aankondigde, is helemaal klaar om Zanai te casten. In de film zal ze in de rol van Shivaji Maharaj’s vrouw Rani Sai Bhonsale zijn te zien.

Shraddha Kapoor ging maandag 11 maart naar haar Instagram-verhalen om haar neef te verwelkomen in de films. Ze deelde een foto met Zanai en wenste haar het beste.

“Mijn zus komt in de film om iedereen te vermaken”, schreef Shraddha en voegde eraan toe: “Het allerbeste toh banta hai.” Grootvader van moederskant Shraddha Kapoor, Pandit Pandharinath Kolhapure, was de eerste neef van Lata Mangeshkar en Asha Bhosle.

error: Kopiëren mag niet!