Arjun Kapoor’s personage in ‘Singam Again’ onthuld 

2024 is zeker het jaar van Ajay Devgan. Hij heeft dit jaar vijf grote releases, waarvan van ‘Singham Again’ om de juiste redenen het meest wordt verwacht. Arjun Kapoor heeft zich ingespannen om de antagonist in de film te spelen.

Volgens een artikel van Bollywood Hungama heet het personage van Arjun Kapoor in ‘Singham Again,’ ‘Danger Lanka’. Een bron dicht bij de film stelt, dat de makers de antagonist een coole en wrede naam wilden geven, en dat het publiek zal begrijpen waarom hij ‘Danger Lanka’ heette, zodra ze de film bekijken.

Arjun Kapoor heeft ook zijn best gedaan voor de film en ‘Danger Lanka’ zal een blijvende indruk achterlaten op het publiek. De karakterlook van Arjun Kapoor werd eerder onthuld en de acteur zei: ‘Ik ben extatisch dat een stoere filmmaker als Rohit Shetty zag dat ik het potentieel had om de slechterik te spelen in zijn enorm gemonteerde Singham Again, die beschikt over zoveel sterren! Ik weet dat ik alles heb gegeven en ik kijk er naar uit om te zien hoe mensen op mij reageren als de film uitkomt.”

“Ik begon mijn carrière in de industrie door personages met negatieve tinten te spelen, zoals Ishaqzaade (2012), Aurungzeb (2013) en na al die jaren ben ik hier, een slechterik in Singham Again! Terwijl Aditya Chopra het in mij zag om personages te spelen die toen gebrekkig waren, ben ik Rohit Shetty nu dankbaar dat hij geloofde dat ik een regelrechte ‘slechterik’ zou kunnen spelen in zijn ambitieuze en geliefde Cop Universe-film!  Rohit Shetty heeft mij vertrouwen gegeven en is bij elke stap een gids geweest! Beide mensen zijn echte mentoren geweest in mijn filmcarrière en ik ben dankbaar dat een hitmachine-filmmaker als Rohit Shetty gelooft dat ik mensen kan verrassen door een slechterik te spelen in Singham Again.”

Met de hulp van Rohit Shetty is ‘Singam Again’ het vijfde deel van Shetty’s Cop Universe en een vervolg op Singham Returns (2014). In de komende film spelen ook acteurs Kareena Kapoor Khan en Jackie Shroff een centrale rol. Akshay Kumar, Ranveer Singh, Deepika Padukone en Tiger Shroff zullen gastoptredens maken in ‘Singam Again’

error: Kopiëren mag niet!