Aishwarya Rai ziet er prachtig uit in nieuwe L’Oréal-advertentie

Aishwarya Rai was haar mooiste beste in haar eerste advertentie video sinds ze vorig jaar in Ponniyin Selvan II speelde. Aishwarya Rai plaatst elk jaar één L’Oréal-advertentie en maakt onmiddellijk een einde aan alle negatieve opmerkingen over haar veranderende uiterlijk.

De actrice ziet er prachtig uit als altijd in een nieuwe promovideo van het haarverzorgingsmerk. De nieuwe advertentie blikt terug op haar jarenlange samenwerking met het merk. Ze heeft het over ‘vrouwen van nu’ die niet ‘met minder genoegen nemen’. Beelden van haar oude reclameshoots worden in een montage getoond.

“Neem geen genoegen met mij betekent geen compromissen. Ik streef naar groei en evolueer voortdurend, dus waarom zou het voor mijn haar anders zijn”, zegt ze in de advertentie.  “Aishwarya Rai ziet er absoluut adembenemend uit”, aldus een tweet. “Ze diende als een koningin, laten we hopen dat Cannes nog groter wordt. Koningin van Loreal Deze man”, reageerde iemand op YouTube.

“Ze is nog steeds de mooiste vrouw ter wereld”, schreef een ander. Aishwarya werkt al meer dan tien jaar bij L’Oréal en vertegenwoordigt het merk zelfs op het filmfestival van Cannes. De verwachting is dat ze dit jaar ook weer aanwezig zal zijn bij het feest.

Aishwarya was onlangs te zien in Jamnagar voor de pre-wedding bash van Anant Ambani en Radhika Merchant. Ze woonde de bash bij met haar man Abhishek Bachchan en dochter Aaradhya. Haar schoonfamilie Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan, Shweta Bachchan, Navya en Agastya Nanda woonden ook de vieringen bij. In een video waren Aishwarya, Aaradhya en Abhishek zelfs te zien terwijl ze op de tweede dag van het evenement aan het grooven waren op de muziek. Deze keer traden ze echter niet op het podium op.

error: Kopiëren mag niet!