Sonakshi Sinha over Heeramandi-regisseur Sanjay Leela Bhansali

“Zoals Sanjay Leela Bhansali zijn vrouwen op het scherm portretteert, kan niemand dat”, zei Sonakshi Sinha, die Fareedan speelt in Heeramandi: The Diamond Bazaar die zich afspeelt tijdens de vrijheidsstrijd in India, toen courtisanes het culturele landschap regeerden.

Sinha zei ook dat ze dol is op de manier waarop Sanjay Leela Bhansali vrouwen film na film op het scherm presenteert. “De volgende keer dat je het kantoor van Sanjay Leela Bhansali bezoekt, drink dan thee, geen koffie”, zegt actrice Sonakshi Sinha terwijl ze een leuke anekdote vertelt over haar casting in de komende OTT-show Heeramandi: The Diamond Bazaar van de regisseur.

Bhansali produceerde de film Rowdy Rathore uit 2012 van Sonakshi en ze proberen al heel lang samen te werken, maar er kwam niets uit.

“Hij was heel bemoedigend… We probeerden samen te werken, maar het lukte niet, en we hadden altijd contact. Elke keer als ik naar zijn kantoor ging, praatten we bij de koffie. Ik had zoiets van meneer, elke keer als ik naar uw kantoor kom, drinken we koffie en dan ga ik weg. Ik drink geen koffie met je, ik drink wel thee. Ik dronk thee (en) we hadden hetzelfde soort gesprek en ik ging naar huis. En dan ben ik in Heeramandi. Dus thee is het antwoord jongens, geen koffie”, zei de actrice op dag twee van FICCI Frames 2024.

error: Kopiëren mag niet!