Opvallende eerste blik van Tamannaah als Shiva Shakthi in Odela 2 onthuld

Het is bekend dat sterheldin Tamannaah Bhatia de rol zal vertolken van een Naga Sadhu genaamd Shiva Shakti in het komende misdaaddrama Odela 2. Tijdens de veelbelovende feestelijke gelegenheid van Maha Shivratri, onthulden de makers van Odela 2 de look van Tamannaah in de film.

De opvallende poster toont de ongelooflijke transformatie van Tamannaah. Met die dikke haarlokken, de heilige stok in de ene hand en een Damaru in de andere hand, de gele klodder op haar voorhoofd met een saffraanbindu erop, lijkt Tamannaah in alles een Naga Sadhu op de iconische heilige ghats van het oude heilige stad Varanasi.

Odela 2, een vervolg op Odela Railway Station, draait om het dorp Odela, zijn rijke cultuur, erfgoed en tradities, en hoe zijn ware redder, Odela Mallanna Swamy, zijn dorp altijd beschermt tegen kwade krachten.

Odela 2 wordt geregisseerd door Ashok Teja, terwijl de populaire regisseur Sampath Nandi het project financiert op zijn Sampath Nandi Teamworks in samenwerking met Madhu Creations. De jonge actrice Hebah Patel, KGF-faam Vasishta N Simha, Yuva en anderen zullen te zien zijn in sleutelrollen in dit pan-Indiase drama. Kantara-faam Ajaneesh Loknath componeert de muziek.

error: Kopiëren mag niet!