Nieuw album Ariana Grande hoopt ‘vraag’ te beantwoorden of ze de juiste relatie heeft

Ariana Grande’s zevende studioalbum, Eternal Sunshine, is uit en ze wordt gepest dat de 13 nummers een uiterst belangrijk antwoord op een brandende vraag onthullen. Grande (30), sprak met Zane Lowe op Apple Music 1 en het paar ontleedde het album, haar inspiraties erachter, en besprak hoe haar tijd bij het filmen van ‘Wicked’ haar relatie met muziek ‘genezend’ was.

Een van de onderwerpen die het paar besprak was het overkoepelende verhaal dat de plaat vertelt, aangezien het “begint met een vraag en eindigt met een antwoord”, zoals Lowe het verwoordde.

“De vraag is: ‘Hoe weet ik of ik de juiste relatie heb, of ik de juiste persoon heb gevonden?’” zei Lowe, voordat hij erop wees dat het laatste nummer “gewone dingen” is. Grande zei dat ze ‘zich niet realiseerde’ hoe netjes het nummer haar eerste vragen beantwoordde, totdat ze een ‘stembrief’ vond waarin haar Nonna met een vriendin praatte.

“Ik wist dat ‘gewone dingen’ het einde van het album was. Ik dacht: Dit is het laatste nummer, maar ik vraag me af hoe ik die knop erop kan zetten en het emotioneel kan laten landen zoals ik denk dat het kan, en hoe kan ik de vraag beantwoorden?”

error: Kopiëren mag niet!