George Clooney verrast 14van zijn beste vrienden met elk één miljoen dollar in contanten

Tijdens een GQ-interview in 2020 deelde George Clooney inzichten in de diepe band die hij deelt met zijn hechte vriendenkring, waarbij hij het wederzijdse ondersteuningssysteem benadrukte dat ze in meer dan drie decennia hebben opgebouwd.

Clooney benadrukte hoe ze er door dik en dun voor elkaar zijn geweest, met momenten als slapen op de bank en geld lenen in moeilijke tijden. “Ik heb op hun banken geslapen toen ik blut was”, zei hij. “Ze leenden me geld toen ik blut was. En we zijn allemaal heel dichtbij, en ik dacht dat als ik door een bus werd aangereden, ze allemaal in het testament zaten. Dus waarom wacht ik verdomme totdat ik door een bus wordt aangereden?”

De film ‘Gravity’, die winstgevender bleek te zijn dan verwacht, speelde een sleutelrol bij het mogelijk maken van Clooney’s vrijgevigheid. In plaats van een traditionele betaling ontvingen Clooney en andere betrokkenen percentages van de filmwinst, wat resulteerde in een aanzienlijke meevaller voor de acteur. Deze financiële zegen inspireerde hem om na te denken over hoe hij degenen die hem tijdens zijn moeilijkste tijden hadden gesteund, kon terugbetalen.

Om zijn unieke blijk van dankbaarheid te verwezenlijken, orkestreerde Clooney een plan dat deed denken aan een overvalfilm. Hij haalde het geld uit een kluis in het centrum van Los Angeles en gebruikte een oud busje met het opschrift ‘Bloemist’ om het geld discreet te vervoeren.

Vervolgens vulde hij 14 Tumi-koffers met elk $ 1 miljoen contant en nodigde zijn vrienden uit, waarbij hij hen het geld overhandigde als een tastbare uiting van zijn waardering voor hun jarenlange vriendschap en steun.

error: Kopiëren mag niet!