De reis van Avantika Malik en Imran Khan

Imran Khan kreeg bekendheid door zijn rollen in romantische komedies als ‘Jaane Tu… Ya Jaane Na’ en ‘I Hate Luv Storys’. De acteur begon op 19-jarige leeftijd met Avantika Malik te daten. Ze verloofden zich in 2010. Een jaar later trouwden ze tijdens een burgerlijke privéceremonie in het huis van Aamir Khan in Pali Hill.

In 2014 beviel Avantika van een dochtertje, Imara Malik Khan. In 2019 ging het echtpaar echter apart wonen en verliet Avantika het huis van Khan met hun dochter. Ze besloten uit elkaar te gaan vanwege tegenstrijdige meningsverschillen na een acht jaar durend huwelijk. Imran Khan’s beslissing om in de vroege stadia van zijn carrière open te zijn over hun relatie, trok veel media-aandacht.

De acteur verduidelijkte later dat hij ervoor koos hun relatie niet te verbergen, waarbij hij zich liet inspireren door Aamir Khan, Shahrukh Khan en Hrithik Roshan, die allemaal vroeg in hun carrière trouwden en hun populariteit behielden.

Avantika Malik en Imran Khan verloofden zich op 16 januari 2010 in een boerderij die eigendom was van de familie Avantika in Karjat, vlakbij Navi Mumbai. Een jaar later, op 10 januari 2011, wisselden ze geloften uit tijdens een burgerlijke privéceremonie in de woning van Aamir Khan in Pali Hill.

Op 6 december 2013 werd bekend dat het echtpaar hun eerste kind verwachtte. Avantika is op 9 juni 2014 bevallen van een dochtertje, Imara Malik Khan. In mei 2019 gingen Imran Khan en Avantika Malik apart wonen, en Avantika verliet het huis van Khan met hun dochter. 

Het echtpaar besloot uit elkaar te gaan vanwege onverenigbare meningsverschillen na een acht jaar durend huwelijk. Tijdens een interview zei hij dat hij niet afhankelijk is van controverses en geruchten om in het nieuws te blijven. De acteur beweerde ook dat hij liever uit de schijnwerpers blijft als hij zijn films niet promoot.

Onlangs bevestigde Imran Khan zijn relatie met Lekha Washington tijdens een interview met Vogue India. De acteur erkende openlijk de geruchten over zijn romantische betrokkenheid bij Lekha en bevestigde hun realisme. Bovendien ging Imran in op de speculaties en verhalen rond zijn partner, waarbij hij resoluut het beeld verwierp dat zij als ’thuisbreker’ werd bestempeld. Imran uitte zijn frustratie over deze beschuldigingen en verduidelijkte dat zijn relatie met Lekha groeide tijdens de lockdown, bijna een jaar na zijn scheiding van zijn vrouw.

error: Kopiëren mag niet!