Akshay Kumar vertelt over zijn diepe band met Lord Shiva

Terwijl Mahashivratri zijn spirituele uitstraling ontvouwt, opende Bollywood-superster Akshay Kumar zijn diepgaande band met Lord Shiva en schreef deze toe aan een persoonlijke reis gekenmerkt door verlies en introspectie.

Terwijl hij onlangs met Hindustan Times sprak, verdiepte Akshay zich in de betekenis van Lord Shiva in zijn leven, wat weerklank vond in zijn recente inspanningen zoals het nummer ‘Shambhu’ en zijn rol als boodschapper in de komende film ‘OMG2.’ De acteur onthulde dat zijn band met Lord Shiva is geïntensiveerd sinds het verlies van zijn moeder. Voor hem symboliseert Lord Shiva een harmonieuze mix van licht en duisternis, die de cyclische aard van het leven vertegenwoordigt.

De spirituele troost en kracht die hij vindt in de essentie van Lord Shiva zijn een integraal onderdeel geworden van zijn dagelijkse routine, waarbij hij zijn ochtenden vormgeeft met de resonerende gezangen tijdens trainingen.

Verder besprak hij de serendipiteit van ‘OMG2’ die op een cruciaal moment in zijn leven kwam en bekende hij dat hij niet genoeg dankbaarheid kon hebben voor de troost en kracht die hij onbewust had verworven.

Hij erkende dat hij wakker werd met de liederen van Heer Shiva, wat een diep vertrouwen koesterde in het volgende hoofdstuk van zijn leven, geleid door de goddelijke auteur, Heer Shiva.

Hoewel Akshay Kumar de wereld heeft doorkruist voor filmopnamen, geeft hij ondertussen toe dat hij de Mahashivratri-vieringen nog niet persoonlijk heeft meegemaakt.

Terugkijkend op zijn bezoek aan de Mahakaleshwar-tempel in Ujjain vorig jaar, beschreef hij de ervaring als goddelijk, ondergedompeld in de boeiende sfeer en sfeer rondom Lord Shiva. Na zijn bezoek aan Ujjain begon Akshay ‘Jai Mahakaal’ te gebruiken als aanhef in zijn berichten en berichten. Hij vindt zijn oorsprong in de betoverende stad Ujjain, waar de pittige begroeting diep weerklinkt onder de toegewijden van Heer Shiva.

error: Kopiëren mag niet!