Travis Barker’s zoon Landon openhartig over gezondheidsdiagnose met fans

De 20-jarige onthulde zijn toestand tijdens het beantwoorden van de vraag van een fan. Travis Barker’s zoon Landon vertelde over een gezondheidstoestand die hij heeft terwijl hij met fans sprak op social media. Hij besloot in te gaan op de opmerking van een fan op TikTok nadat ze vroegen of hij het Tourette-syndroom had, waarop Landon bevestigde dat hij het inderdaad heeft gehad sinds hij klein was.

“Hallo jongens! Ik dacht dat ik hier uiteindelijk wel iets over zou zeggen. Maar ja, ik heb eigenlijk heel, heel lichte Tourette”, begon Landon de video, verwijzend naar de aandoening die ervoor zorgt dat mensen ’tics’ hebben, of repetitieve bewegingen of  geluiden die verband houden met het zenuwstelsel.

Hij vervolgde en herinnerde zich toen hij zich voor het eerst herinnerde dat ik de aandoening had: “Ik heb het al sinds ik me kan herinneren, net als de kleuterschool. Ik weet het nog precies, omdat een leraar mij ervan beschuldigde met mijn ogen naar haar te rollen. Vanwege een van de tics  Dat was zo. Het was iets vreemds wat ik met mijn ogen deed.”

Landon deelde nog een paar persoonlijke tics, die van persoon tot persoon verschillen. Hij voegde eraan toe dat het “optreedt in nerveuze situaties en zenuwslopende omgevingen.” Over de reden waarom hij dit uiteindelijk wilde delen, concludeerde hij: “Waarom niet?”

Een andere fan herinnerde zich dat hij de realityshow van de familie Barker, Meet the Barkers, had gezien, die in 2005 en 2006 twee seizoenen duurde, en zei dat ze zich herinnerden dat het Landons Tourette-syndroom in een aflevering werd genoemd. Over het algemeen waardeerden fans Landons openheid en eerlijkheid toen hij zijn persoonlijke gezondheidstoestand deelde.

error: Kopiëren mag niet!