Bayern Klaar voor Comeback in Strijd om Bundesliga Titel

Ondanks dat Bayern München tien punten achterstaat op Bayer Leverkusen met nog tien wedstrijden te gaan in de Bundesliga, is de club vastberaden om terug te vechten. Dit volgt na een succesvolle week in de Champions League, waar ze met 3-0 wonnen van Lazio en zich plaatsten voor de kwartfinales. Deze overwinning, die als hun beste wedstrijd in maanden wordt beschouwd, heeft het teamvertrouwen verhoogd.

Coach Thomas Tuchel, die aan het einde van het seizoen zal vertrekken na een reeks slechte resultaten, benadrukt het belang van het voortzetten van deze positieve lijn. Met slechts één overwinning uit de laatste vier Bundesliga-wedstrijden en een tweede plaats in de competitie, staat Bayern voor een uitdaging om Leverkusen in te halen, dat op zoek is naar zijn eerste competitietitel.

Bayern CEO Herbert Hainer erkent het belang van de overwinning tegen Lazio en wijst op de noodzaak om gefocust te blijven op de komende wedstrijden in de Bundesliga, waaronder de thuiswedstrijd tegen Mainz 05.

Leverkusen, momenteel aan de leiding, en ongeslagen in alle competities dit seizoen, moet nog tegen VfL Wolfsburg spelen en heeft een Europa League-wedstrijd tegen Qarabag FK in Azerbeidzjan. Middenvelder Granit Xhaka van Leverkusen waarschuwt dat het seizoen nog lang niet voorbij is en herinnert aan zijn ervaring bij Arsenal waar een voorsprong van acht punten werd verspeeld. Hij benadrukt het belang van nuchter blijven en wijst erop dat er met nog tien wedstrijden te spelen, nog dertig punten op het spel staan.

error: Kopiëren mag niet!