UEFA Europa en Conference League Naderen Spannende Laatste 16 Fase

De UEFA Europa League en Europa Conference League 2023-2024 zijn aangekomen bij de laatste 16, met teams die strijden voor een plek in de kwartfinales. Liverpool, onder leiding van Jürgen Klopp, jaagt op een quadrupel in Klopp’s laatste seizoen en treft Sparta Praag in de Europa League. De Europa Conference League ziet onder andere Aston Villa, LOSC Lille, Fiorentina en Ajax strijden om vooruitgang. De heen- en terugwedstrijden zijn gepland voor respectievelijk 7 maart en 14 maart. De winnaars van de toernooien kwalificeren zich voor de volgende UEFA Champions League seizoen en de Europa League winnaar zal tevens deelnemen aan de UEFA Super Cup 2024. De finales vinden plaats in Dublin, Ierland en Athene, Griekenland, voor respectievelijk de Europa League op 22 mei 2024 en de Conference League op 29 mei 2024.

error: Kopiëren mag niet!