Twee mannen en een vrouw opgepakt voor mishandeling en bedreiging van huisgenoot (24)

Drie verdachten, waaronder een vrouw, zijn vrijdag 1 maart aangehouden door de Recherche van Paramaribo voor poging tot doodslag, poging tot moord, poging tot zware mishandeling en openlijke geweldpleging van hun 24 jarige huisgenoot Y.N.

In februari keerde Y.N. na 3 maanden in Albina gewerkt te hebben, terug naar huis. Bij aankomst zag hij niet alleen de twee vrienden waarmee hij de woning deelde, ook zag hij dat meerdere mensen hun intrek in het huis hadden genomen, waarvan een man zelfs zijn kleren droeg. 

Na een woordenwisseling verliet hij de woning en keerde na enkele dagen terug. Nadat zijn rugtas van hem werd afgepakt ontstond er weer een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij waarbij de verdachten R.M. (22) en A.K. (24) het slachtoffer tot bloedens toe met een hamer op zijn hoofd en gezicht sloegen, terwijl de vrouwelijke verdachte F.R. (25) hem met een mes twee steekverwondingen toebracht in zijn rug. Het slachtoffer is nu onder behandeling van een oogarts en neurochirurg

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werden de drie verdachten in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt door de politie van de afdeling Recherche Paramaribo voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!