Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya Box Office Collection Dag 24

Kriti Sanon-Shahid Kapoor’s film is een paar crores van 80. Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya wordt gezamenlijk ondersteund door Maddock Films en Jio Studios. Op dag 24 verdiende Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya ₹ 1,45 crore, zoals bericht door Sacnilk.

In totaal heeft deze romantische komedie ₹ 79,80 crore opgebracht, aldus het bericht.

De film, geregisseerd door Amit Joshi en Aradhana Sah, vertelt het unieke liefdesverhaal tussen een ingenieur en een door AI gegenereerde robot. In Teri Baaton Mein Aisa Uljha spelen Dharmendra, Dimple Kapadia, Rakesh Bedi, Ashish Verma en Rakesh Kumar een belangrijke rol.

Janhvi Kapoor heeft een speciaal gastoptreden in de film. Voorafgaand aan de release van Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya organiseerden de makers een speciale vertoning in Mumbai. Naast de cast waren onder meer Shahid’s vader Pankaj Kapur en acteurs Rakul Preet Singh en Jackky Bhagnani aabwezig.

De broer van Shahid Kapoor, acteur Ishaan Khatter, was ook aanwezig bij het evenement en deelde zijn gedachten op Instagram Stories. Hij uploadde een foto met Shahid Kapoor, Kriti Sanon en regisseurs Amit Joshi en Aradhana Sah. Ishaan zei: ‘TBMAUJ wat een lachrel! En zo’n bedrieglijk slimme en provocerende film!” Hij zei: “Zoveel meer dan op het eerste gezicht lijkt! Het gesprek zal buiten het theater blijven hangen! Met volle teugen genoten.”

In een oprechte opmerking voor zijn oudere broer voegde Ishaan Khatter eraan toe: “Wat een onschatbare artiest ben jij, bhai. Ik kan me niet voorstellen dat iemand anders zowel de lach als de diepgang kan brengen zoals jij.”  Over het optreden van Kriti Sanon voegde hij eraan toe: “Wat ongelooflijk dat je zo’n lastige rol hebt gespeeld! Sifra is iconisch.”

error: Kopiëren mag niet!