Stichting Bont en Blauw verwent senioren met een Healty Lifestyle event

Vanwege eerder groot succes hebben de Blauwtjies, van Stichting Bont en Blauw, gemeend ook dit jaar het project “U bent ook mijn Valentine uit te voeren voor senioren burgers. Er is dit jaar een tiental senioren burgers verwend met een pedicure behandeling en een ontspanningsmassage.

De senioren burgers hadden zich aangemeld aan de Andesietstraat no. 4, waar ook het kantoor van de organisatie is gevestigd. Er werd een Valentines foto geschoten in de creatieve, zelf door de Blauwtjies opgezette, foto-boot. Daar hebben de gewaardeerde en heel geliefde senioren een roosje of een beertje als presentje ontvangen.

Na de behandelingen bleven zij nog gezellig samen zitten onder het genot van een hapje en een drankje. De senioren gingen huiswaarts met een cadeaubon voor een uitje gekoppeld aan een feestmaaltijd die ze het afgelopen weekend hebben gehad.

Op uitnodiging van Stichting Saathi hebben de mensen een Indiaas buffet aangeboden gekregen. Zij mochten ook genieten van entertainment en gezonde lichaamsbeweging. De bedoeling is om elk kwartaal op een gezonde manier met deze doelgroep bezig te zijn. Ook busbedrijf Somaroe heeft een bijdrage geleverd, door te zorgen voor een tourbus, waarmee de senioren naar de locatie zijn vervoerd.

De senioren burgers hebben elk op hun beurt hun dankbaarheid geuit aan de organisatie en de wens te kennen gegeven behoefte te hebben aan meer van dergelijke programma’s. De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagd evenement en heeft daarmee de Senioren Valentine afgesloten. De Blauwtjies, handelend onder de naam: Stichting Bont en Blauw (Tel.: 8630955).

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!